Udgivet i Skriv en kommentar

Bæredygtig og traditionsrig

I Danmark har vi en stolt mjødtradition, og den søde drik fås i utallige udgaver og smagsvarianter.

Hos Likørhaven er vi, som bekendt, også med på mjødvognen. Vi kan nu løfte sløret for et nyt mjød-projekt, som, hvis alt går efter planen, bliver sendt ud på hylderne i foråret 2022.

Vores nye mjød bliver en frugtmjød med ekstra intens smag. Den kommer i to varianter; en med æblemost, og en med pæremost – begge fuldkommen uden vand!

Vores ny mjød bliver bæredygtigt produceret af karamelliseret resthonning, som er et biprodukt når der bliver lavet voks, og da det er blevet varmet op kan det ikke sælges som honning i butikkerne. Heldigvis kan det stadig bruges i mjød, og giver en behagelig karamel-agtig smag og farve.

Al honningen i mjøden er produceret på i Slagelse på Sjælland fra bistæder rundt om på Sjælland og er derfor så lokal den kan blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.