• Kirsebærlikør

    99,00 kr.139,00 kr.
    Perfekt afbalanceret kirsebær likør lavet af danske solmodne stevnsbær fra den Vestsjællandske natur på Gårdagergård. Sommeren 2020 har med den nedbør og de solskinsdage der har været, givet nogle helt fantastiske stevsbær med en masse frugtsukker og kraftig smag. Kirsebærrene presses og kun den rene saft bruges til denne likør, saften blandes med en sukkerlage og tilsættes til sidst en hvede sprit til smagen får den rette balancere. Kirsebær likøren har en dejlig balance mellem frugt og styrke, den matcher rigtig fint sammen med risalamanden is og lignede desserter Den kan ligeledes bruges i cocktails
  • Slåen Snaps

    99,00 kr.139,00 kr.
    Likørhaven's Slåen snaps lavet på tørrede slåen bær, smagen har toner af kirsebær og mandel, en snaps der kan nydes til den danske frokosten eller alene for sig selv
  • Valnød Snaps

    99,00 kr.139,00 kr.
    Valnød snaps lavet af de bedste danske valnødder høstet i slutningen af Juli, imens de stadig er grønne og lige inden nødden dannes
  • Porse Snaps

    99,00 kr.139,00 kr.
    Porse snaps lavet med de frisk smag fyldte blade høstet hen over sommeren ved søerne omkring Silkeborg, velegnet til det danske frokostbord
  • Ren mjød

    169,00 kr.
    Likørhaven's ren mjød brygges på lokal honning fra Vestsjælland og en portvinsgær, smagen er let krydret med en behagelig mild eftersmag. Mjøden hos Likørhaven gæres ved lave temperaturer, i vintermånederne kan der endda blive så koldt i bryggeriet at gæringen næsten går i stå. Grunden til at gære mjød ved lave temperaturer er for at lade mjødens nuancer udvikle sig bedst muligt. Det er en mild mjød med kun 9,7 % alkohold der egner sig fortræffeligt som dessertvin, til marinering eller krydrede retter. 70 cl - 9,7 % vol
  • Slåen Mjød

    169,00 kr.
    Likørhaven's Slåen Mjød brygges med lokal honning fra Vestsjælland og Slåen bær fra Nordsjælland samt en portvinsgær. Mjøden hos Likørhaven gæres ved lave temperaturer, i vintermånederne kan der endda blive så koldt i bryggeriet at gæringen næsten går i stå. Grunden til at gære mjød ved lave temperaturer er for at lade mjødens nuancer udvikle sig bedst muligt. Mjøden er tør som en rosé vin og frugt rig med toner af kirsebær og blommer, den passer perfekt til hyggestunder på terrassen eller i haven iskold når solen skinner. 70 cl - 10.8 % vol

Titel

Go to Top